postheadericon Er det populært at dampe eller politisk ukorrekt?

e cigaretE cigaretterne har vagt stor opsigt i medierne, og skabt store og ophedede debatter gennem en længere periode. Der har været mange faktorer og aspekter omkring rygningen, og det er derfor ikke den samme problemstilling, som bliver debatteret hver gang. Men det hele munder ud i én ting – nemlig, at rygning er et problem, og at der skal laves nye tiltag og tilbud til rygere, så vi kan mindske andelen af rygere i Danmark. Det er nemmere sagt end gjort, men de tilbud der hidtil er kommet, har haft en positiv virkning på andelen af rygere.

Vi har fået vores info fra Din eCigaret. Du kan kontakte Din eCigaret her.

 

Hvad med politikerne selv?

Det har været diskuterer, hvorvidt det er politisk korrekt, at dampe på en e cigaret. Politikerne, som bør fremstå som forbilleder for befolkningen, burde ikke være rygere. Der findes dog rygere blandt de mange politikere, og kun nogle af dem, ønsker at quitte smøgerne. Det har skabt stor debat.

Der er dog også mange politikere, som gerne vil i gang med et rygestop, og som er godt på vej. De har valgt at anvende en e cigaret i processen, hvilket nogle ikke synes er i orden af en politiker. Dog er e cigaretterne fantastiske for dem, som ønsker at være seriøse omkring deres rygestop, da e cigaret nedtrapper dit forbrug lidt for lidt, for at skabe det resultat, som er, at du ikke ryger mere. Politikerne har været ude med hammeren mod rygere, og med de nye tiltag, og de nuværende tilbud, så er e cigaretterne det helt perfekte og optimale produkt – også til politikere. Det er langt bedre end, hvis de valgte ikke at quitte smøgerne.

Med tiden, når der kommer nye tilbud og tiltag og produkter, vil også politikerne vælge andre metoder. Men i dag er e cigaretterne det bedste valg.

Du kan læse sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Leave a Reply